Виявлення правопорушень та збір доказів — Центральне Бюро Розслідувань

Розслідування правопорушення чи злочину – складний процес, в якому задіяні декілька сторін. Інтереси потерпілого представляє сторона обвинувачення, а можливого правопорушника – адвокат. Навіщо ж тоді звертатися до приватних детективів?
Приватний детектив – це фахівець, який поглиблюється в Вашу справу і прискіпливо добуває необхідну інформацію, яка безумовно зможе прискорити слідство і відкрити інші сторони правопорушення. Адже у слідчих і правозахисників є дуже багато важливих питань і
дій як по Вашій справі, так і по іншим. Тому важливі факти можу бути невчасно помічені або не виявлені взагалі. А це суттєво впливає на хід слідства.
vyyavlennya_pravoporushen_ta_zbir_dokaziv

Висококваліфікована експертна група та передові технології в процесі експертизи в Україні

Наймаючи спеціаліста з Центрального бюро розслідувань Ви забезпечуєте собі надійного помічника у розслідуванні Вашої справи. Наша експертна група організує всі необхідні оперативні дії, використовуючи передові унікальні технології. Це дозволить
виявити правопорушення, зібрати докази, знайти свідків або інших фігурантів справи.
Ряд додаткових оперативних дій допоможе правоохоронним органам швидко вийти на слід злочинця і захистити Ваші громадянські і конституційні права.



ЯК З НАМИ ЗВ'ЯЗАТИСЯ